Frenneke & Pieter

Hoffman & de Roij Psychologen is een samenwerking van Frenneke Hoffman (1970) en Pieter de Roij (1965).
Deze samenwerking is per 1 juni 2023 officieel ingegaan.

Frenneke Hoffman heeft een ruime werkervaring als psychologe in de eerste en tweede lijn. Zij is per 1 april 2008 gestart met haar eigen praktijk in Vught genaamd Hoffman Psychologen. Hiervoor was zij 8 jaar werkzaam als psychologe bij een grote eerstelijns-praktijk in Vught en Rosmalen. Daarvoor heeft zij enkele jaren bij de GGzE in Eindhoven gewerkt, alwaar ze haar opleiding tot GZ-psycholoog heeft genoten.

Frenneke is haar loopbaan begonnen bij HSK (Hoogduin, Schaap en Kladler) als basis psychologe/ gedragstherapeute. Ze is in 1997 afgestudeerd als psychologe in de klinische psychologie aan de Universiteit van Utrecht.

De kracht van Frenneke is haar warmte en oprechtheid, in combinatie met een professionele houding. Ze is bekwaam en kundig, menselijk en betrokken (aldus een supervisor en een collega).

Frenneke blijft zich voortdurend verder ontwikkelen in haar vak door middel van supervisie, intervisie, deelname aan congressen, het volgen van trainingen en nascholingsactiviteiten. Ze werkt met Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, ACT, EMDR en Positieve psychologie.

Frenneke is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging het NIP (Nederlandse Vereniging voor Psychologen). Lid van het NVGzP (Nederlandse Vereniging voor gezondheidszorgpsychologen). Big- geregistreerd onder het nummer: 19041942825

Pieter de Roij is in 1998 gestart met zijn praktijk aan huis Therapiet. Naast de werkzaamheden als klinisch psycholoog en psychotherapeut in zijn eigen praktijk heeft hij ruim werkervaring opgedaan op verschillende plaatsen in de (specialistische) geestelijke gezondheidszorg (GGzE, PEC, Viersprong, RvA en Breburg).

Verder draagt hij al jaren bij aan de opleiding van GZ-psychologen in opleiding middels onderwijs, supervisie en leertherapie. In therapie kun je samen met Pieter uitzoeken wat je lijden je te vertellen heeft, waartoe het je oproept en aanzet. Hij zal je ook ondersteunen in de kleine of grotere stappen, die tot acceptatie of verandering leiden.

Pieter staat voor de professionele houding zoals die beschreven staat in de beroepscode. Tegelijkertijd zoekt hij samen met jou naar het persoonlijke contact, dat therapie succesvol maakt. Pieter blijft zich voortdurend verder ontwikkelen in zijn vak door middel van supervisie, intervisie, opleiding en nascholing.

Pieter is getrouwd en vader van 3 kinderen.

Pieter is aangesloten bij de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie). Hij is BIG-geregistreerd onder nummer 19048624125 (als GZ-psycholoog en klinisch psycholoog) en nummer 39048624116 ( als psychotherapeut).

Ik ga uit van ieders kracht en eigen probleemoplossend vermogen